Lån, opfindelser og 5000 andre ting

Der er så mange ting, som jeg skal have styr på lige her for tiden. Jeg prøver som sagt at få sparet lidt knaster sammen, så jeg kan komme på en tur rundt omkring i verden og se en masse forskellige ting.

En ting eller sted som jeg virkelig godt gad til er sådan en sø, som jeg engang så i et blad, men jeg aner bare ikke hvor det er, og jeg kan desværre ikke huske hvad det var for et blad længere. Det er så irriterende. Men hvis der nu helt tilfældigvis skulle være nogen af jer, som har en idé om hvad jeg snakker om, så vil jeg blive herre glad.

Klik her for at læse om kviklån

Jeg kan nogenlunde huske hvordan den så der så ud, så det burde ikke være helt umuligt. Billedet var taget oppe fra, og søen var sådan nogenlunde rund i det. Okay stor, tror jeg.. Eller det kan jeg ikke helt sige, men træerne ved siden af så i hvert fald ret små ud, så kunne forestille mig det var en stor sø.

Og så fortalte min ene kammerat mig her for to dages tid siden omkring at låne 5000, læs meget mere her.

Minilån

Et minilån er et mindre lån, som man kan tage, hvis man står og mangler en lille indsprøjtning til økonomien. Det siger lidt sig selv, at det er mindre lån. Det ligger som regel i mellem 3000 kroner og helt op til 75.000 kroner.

Der findes efterhånden rigtig mange selskaber, som tilbyder disse minilån. Et minilån er et lån som du kan tage forholdsvis hurtigt, og modtage pengene i løbet af ganske kort tid. Der er åbenlyse fordele og ulempe ved et minilån i forhold til et banklån. Hvis man eksempelvis vil kigge på fordelene, så kan det jo igen nævnes, at det er langt hurtigere og gnidningsfrit at tage disse lån – og så kan du bruge pengene til det du selv har lyst til, uden at skulle fortælle det til din bankrådgiver. Den mest markante ulempe ved disse minilån er klart deres højere rente i forhold til banklån. Derfor er dette en type lån, som er tænkt som et lån der giver bedst mening at betale hurtigt tilbage, hvilket jo også går godt hånd i hånd med at det er mindre beløb.

Her finder du mange muligheder, hvis du har lyst til at kigge nærmere på de her minilån.