Sms lån og en kop kaffe

Jeg har lige været nede ved den lokale købmand og fået mig noget helt fantastisk, nymalet kaffe hjem, som jeg netop nu er igang med at brygge en kop kaffe af. Jeg vender tilbage, når jeg har smagt, om den er god – det tror jeg dog ikke at der er nogen fare for, at den ikke er, og derfor vil jeg i samme åndedrag, indrømme at jeg er blevet lidt af en kaffeentusiast her indenfor de seneste par år. Jeg får mig altid en ‘dyp i kaffen’-kage – noget der helt klart kan anbefales. Overvejer at købe et større parti hjem, men så tror jeg bliver nødt til at tage mig et sms lån.

Ellers er der ikke så meget at sige. Jeg er begyndt til fodbold, og det er jeg rigtig glad for, for jeg kan virkelig mærke, at jeg er blevet mere frisk, efter jeg er begyndt at røre mig så meget. Kunne være jeg skulle bruge lånet til et par virkelig fede fodboldsko. Se mere her.

Lån penge online – god idé?

Jeg har kigget lidt på en side, hvor man kan låne penge. Eller det er nærmere en guide, hvor man kan se gode muligheder her, og det er jo meget smart med sådan en oversigt. Jeg mangler lidt til dagen og vejen, da jeg lige er blevet fyret i et par måneder, så lige nu er jeg bare på dagpenge, og det er ærligtalt ikke specielt fedt.

Ellers har jeg en idé om, at jeg godt vil begynde til fodbold. Jeg har altid ønsket at begynde til det, da jeg elsker at dyrke sport, men det koster jo også lidt knaster, som jjeg ikke rigtig thener ind igen ved at spille fodbold.