Mange tatoveringsmuligheder

10Man har utrolig mange muligheder, når det gælder om at få en tatovering hos en tatovør i København. Hele verden, tatovørens og ens fantasi og ideer står til rådighed. Man kan vælge flotte tegninger, bandlogoer, ens børns eller kærestes navn eller fødselsdato. Et bestemt motiv som man har valgt sammen med gruppe venner, der samme vælger at få den samme tatovering og som skal minde en om de gode venner og den tid man har delt sammen. Mulighederne er uendelige. Det gælder vel egentlig om at vælge man synes opsummerer en som person og også noget man stoler på, man ikke bliver træt af at se på lige med det samme.

pHvor skal den sidde

Det er nogle gange også være at overveje hvor stor en tatovering man gerne vil have og hvor på kroppen den skal sidde. Selvom det i dag er blevet mere eller mindre alle mands eje at have en tatovering, så er der stadig nogle jobs som man ikke kan få med for tydelige tatovering som ikke kan dækkes til. I gamle dage var det nærmest kun musikere, rockere og sømænd der fik dem. Sådan er det bestemt ikke mere. Derfor skal man nok lige genoverveje ansigts eller nakketatoveringen, hvis ikke man har et job hvor dette er ok, og i stedet få en tatovering på arme eller ben, hvor det lettere kan gemmes under noget tøj på jobbet. Så kan man altid gå i tøj der er mere afslørende i forhold til ens tatoveringer når man har fri.

Hvad passer til dig

Det gælder om at vælge noget som passer godt til en. Tatoveringer er som alt muligt andet der pynter på kroppen såsom tøj og en bestemt frisure, man skal vælge det rigtige så man ser godt ud. Så vælg det rigtige der passer dig.