Find ud af om du har Herpes Genitalis

Der er visse sygdomme, som ikke er så dejlige at snakke højt om fordi, at folk ofte kan blive skræmt væk. Herpes Genitalis er en af dem og derfor er der mange, der undlader at sige, at de er smittet. Det kan være et stort problem da det kan gå ud over andre. Det er nemlig med til at gøre, at der også er andre, der er bange for at snakke om deres herpes sygdom. Hvis vi alle sammen snakker højt om de sygdomme vi skammer os over kan det være, at vi kan møde hinanden i skammen. Det er altid bedre end at møde hinanden i fordomme og uvidenhed.

Herpes Genitalis kommer med visse symptomer

For det meste kan du mærke nogle helt særlige symptomer hvis du har Herpes Genitalis. Der er nemlig nogle symptomer, som stort set alle mærker. Det er dog klart, at det er meget forskelligt hvordan de kommer til udtryk. Af og til er disse symptomer meget tydelige mens de andre gange er mindre tydelige. Uanset hvad bør du hurtigt gå til lægen, hvis du har mistanker om, at du har Herpes Genitalis. Så er er du nemlig ikke med til at smitte andre.

Et af de symptomer du kan opdage er sviende sår. Disse sår er åbne og har svært ved at hele. Det kan være meget smertefuldt da de befinder sig ved kønsdelene, som i forvejen er et meget følsomt sted. Kraftig og stærk Herpes Genitalis kan dermed give sig til kende ved at være demonstreret med meget åbne og meget sviende sår. Har du sådanne sår bør du med det samme opsøge egen læge. Der er også andre symptomer, som du kan være opmærksom på. Et andet symptom er, at du har væskefyldte blærer på huden eller slimhinderne. De er fyldt med væske og føles ikke rart. Derudover kan det også være, at du har generel kløe i området, som ofte bliver skabt på grund af de forskellige sår, som alle sammen er med til at skabe en meget følsom og ubehagelig overflade på huden.

Mange oplever at få Herpes Genitalis

Mange tror, at de er helt alene med at have Herpes Genitalis, men det er dog ikke tilfældet. Der er nemlig rigtig mange mennesker, der har denne sygdom og derfor er der ingen grund til at være pinlig berørt over det. Faktisk er det helt op til 20% af alle voksne der har denne sygdom. Det er dog ikke for alle, at den er i udbrud.