4 ting, som du ikke må glemme til studenterfesten

Når det kommer til at holde det fedeste gilde for studenten, så er der nogle ting, som bare skal være i orden. Det går ikke, at denne fest ikke er helt hjemme.

Men i al stresset, så kan det være, at der er nogle ting, som man lige kommer til at glemme. Sådan kan det jo gå, og det er netop derfor, at du nedenfor kan finde 4 bud på ting, som du helt sikkert skal huske på til det store gilde!

Hav bordene pyntet op

Bordpynt til studenterfest er vigtigt – ikke nødvendigvis for studenten, i hvert fald ikke hvis du spørger dem direkte. Men det har nok mere noget at gøre med, at de slet ikke har tænkt over dette, for i sidste ende kan det betyde meget.

For en omgang pæn bordpynt er simpelthen bare med til at gøre det hele hyggeligere. Det viser ligesom, at der er blevet taget hånd om den nybagte student, og det ikke bare er en fest omme i haven. Det er en lidt større begivenhed end som så.

Og der er jo rig mulighed for at finde pynt i form af små studenterhuer eller smarte servietter, der kan foldes. Alt sammen gør det til en lidt større oplevelse at blive til student.

Spiller musikken nu også?

Musik er sådan noget, som man hører til hver eneste fest, det er nærmest uundgåeligt. Derfor kan det også være noget, som vi tager lidt for givet, når vi står og selv skal planlægge det.

Men til studenterfesten, så skal musikken altså bare spille. Først og fremmest betyder det selvfølgelig at have noget at spille den på – et godt anlæg eller en smart, mobil højttaler kan ofte klare opgaven helt fint.

Her stopper festen dog ikke, for musikken skal jo også være god. Derfor er det vigtigt, at du ikke bare vælge den første playliste du finder. Især er det godt at have musik klar, som passer både til unge og til gamle, især hvis studentens egne venner også kommer forbi.

Er der nok isterninger?

Her er et meget lavpraktisk tip – sørg for, at der er nok isterninger. For når først, der kommer tryk på, så er det isterningerne, som det begynder at knibe med.

Isterningerne er selvfølgelig vigtige til enhver studenterfest, hvor vejret er godt, hvilket vi selvfølgelig håber på. Så køler de hele selskabet ned, når de kommer i drinken, hvad end det bare er sodavand eller noget mere ekstravagant.

Men igen skal enhver student jo drikke et par glas med vennerne. Og når det kommer til den slags drinks, så er isterninger simpelthen bare et must. Når du stadig har isterninger om aftenen, når de unges fest går løs, så bliver du en helt for dem alle!

Leg og spil er gode at have

Det er ikke fordi, at studenterfesten skal overskygges af lege og spil. I stedet kan det bare være godt at have disse i baglommen.

Kommer der eksempelvis yngre medlemmer af familien med, så er noget fodbold, kongespil eller noget helt tredje godt at have, så de også har et sted, hvor de kan brænde alt krudtet af.

Men igen er det heller ikke sikkert, at studenten bare har lyst til at sidde og spise hele dagen. Der skal være tid til at socialisere med både venner og familie. Når det nu er så sjældent, at man kan samle dem alle til én fest, så skal det jo også gøres med manér!