Facility service er vejen for den travle virksomhed.

Kører du en virksomhed, offentlig instans eller boligforening og ikke har tid eller overskud til at indsamle tilbud fra forskellige firmaer, der tilbyder de services du mangler kan du finde et samle tilbud om facility service her. Pakkeløsningen er skabt til virksomheder, boligforeninger og offentlige instanser, der har brug for vedligeholdelse af grønne områder, belægninger, snerydning og saltning, trappevask og småreparationer af fællesarealer, hegn o. lign.
Billig facility service der giver dig noget for pengene.
Den samlede løsning på dine problemer er billigere end du tror, ved at få ét firma til at ordne alle dine ting sparer du en del penge, og tid, da du får tildelt en kontaktperson, der sætter sig ind i de behov du har og styrer det hele for dig. Med facility service får du et team af dygtige og erfarne medarbejdere, der kan deres kram.