Træbordplader

Mere end nogensinde før er vi vilde med at bringe det naturlige ind i hjemmet. Hvor det før har været materialer som stål og glas er det i dag træ og sten vi stræber efter, når det gælder moderne indretning. Den stringente og minimalistiske stil og de naturlige materialer er det, der danner rammerne for den nordiske eller skandinaviske interiørstil der er fremtrædende i de danske hjem og langsomt breder sig over hele verden.

Naturligt og stilrent

Med en bordplade i træ kan du kan du på smukkeste vis føre den naturlige linje ind i dit hjem på en æstetisk måde, der klæder langt de fleste indretninger. Hvad enten du skal indrette et lille eller et stort rum, så kan de naturlige overflader være med til at skabe både ro og hygge og vælger du den samme træsort gennem hele rummet – eller hjemmet – kan du bruge den til at skabe en rød tråd gennem det hele.

I de store rum, kan de mørke og varme træsorter som valnød og mahogni være med til at skabe varme og hygge, hvor de lysere sorter som aks eller birk vil skab mere luft og lys i mindre rum. Med træbordplader kan du altså ændre eller skabe stemningen i et helt rum og bygge resten af indretningen op til at understrege den.

Standartmål eller mål på bestilling

Alt efter om det er et standart spisebord eller noget mere specielt du er på udkig efter, så kan du bestille den helt rigtige bordplade af træ på nettet. Her finder du ikke bare muligheden for at vælge mellem de forskellige sorter, du kan også vælge mellem:

  • Flere forskellige standartmål
  • Specialmål
  • Forskellige ben
  • Skrå eller lige kanter

 

Således at du kan skabe dit helt eget og unikke bord ud fra de mange forskellige valgmuligheder du har.
Det er naturligvis ikke bare bordplader til spisebordet du kan bestille, men også plader til en lang række andre overflader, der trænger til en ny overflade.

Skab den røde tråd med træborde

Hvis du ønsker at skabe en tydelig rød tråd i hjemmet, så kan de smukke træbordplader og overflader været et rigtig godt sted at starte.

Med en helt klassisk bordplade på spisebordet, kan du langsomt skabe en sammenhæng mellem alle fladerne i de omkringliggende rum med samme bordplade på eksempelvis køkkenbord og sofabord.

På nettet kan du finde frem til den overflade du synes passer bedst i jeres hjem og sammensætte den med et par ben i den form og det materiale I foretrækker. Bordpladerne kan bestilles i standartmål, hvis der er størrelser, der passer til jeres behov, ellers kan man gå ind og lave en specialbestilling.

På samme måde kan køkkenbordet inddrages i samme stil ved at få fremstillen en smuk bordplade i samme materiale som de øvrige bordplader. Det kan endda laves med underlimet vask, hvis det er det udtryk I kunne forestille jer.

Lad naturen flytte ind hos jer og skab både hygge og varme med overflader i smukt træ.