Sådan finder du det bedste legetøj

Står du og mangler noget nyt og godt intimt legetøj, som virkelig kan fyre op under heden mellem dig og kæresten? Eller har du bare brug for noget nyt legetøj, som kan hjælpe dig selv lidt på vej og give dig nogle nye sjove oplevelser med din egen krop?

Her giver vi dig nogle gode råd til, hvordan du kan vælge det stykke intimt legetøj, som passer lige netop dig. Der er et kæmpe udvalg af intimt legetøj, hvilket du kan se på topia.dk. Det kan være meget forskelligt, hvad folk har brug for. Derfor er det også vigtigt, at du lægger dine penge et sted, som er godt for dig.

 

Mand eller kvinde?

Det helt fundamentale spørgsmål du må starte med at stille dig selv er, hvilket kønsrelaterede sexlegetøj du skal ud og have fat i. Er legetøjet til dig selv? Er legetøjet en gave til din kæreste, veninde eller søster?

Der er stor forskel på sexlegetøj alt efter hvilket køn, de er rettet mod. Så start lige med dette spørgsmål, så du i det mindste kan begynde at snævre din søgning lidt ind.

 

Det simple eller det indviklede?

Derudover skal du tage dit valg mellem hvorvidt sexlegetøjet skal være simpelt eller om det skal være mere indviklet. Hvis du ikke er vant til intimt legetøj, så ville det måske være bedst lige at starte med noget simpelt.

En lille vibrator eller dildo kunne måske være en god mulighed, hvis du er kvinde. Eller en penisring kunne måske gøre tingene lidt sjovere, hvis du var mand.

 

Enkel eller flere?

Til sidst er der jo spørgsmålet mellem, hvorvidt du skal dele dette legetøj sammen med andre. Noget af det intime legetøj, der er på markedet i dag retter sig bestemt mod par, så hvis legetøjet er til dig og partneren kan i rette blikket mod disse.

Husk dog på at det intime legetøj, som du bruger alene, kan du sagtens hive frem, når din partner der også.