Gør noget godt for dig selv – prøv restylane

Indimellem skal man gøre noget godt for dig selv. Hvad enten det er et langt og varmt bad, en ansigtsmaske eller en injektionsbehandling. Måske har du længe gået og ærgret dig over nogle tydlige rynker, små læber eller andre skønhedsfejl. Du har sikkert oplevet i den forbindelse, at andre ikke har kunne se det. Men faktisk er du efterhånden så frustreret, at du gerne vil gøre noget ved det. Læs mere om restylane nedenfor og giv dig lidt selvforkælelse.

 

Hvad er restylane?

 

Restylane er en injektionsbehandling. Den bruges til at reducere større eller mindre skønhedsfejl, der kan have stor betydning for dig og måden, du ser dig selv på. Behandlingen foretages ved hjælp af en lille nål. Helt nøjagtigt består restylane af hyaluronsyre, som er et sukkerstof. Har du for eksempel rynker, går produktet under behandlingen ind og fylder rynkerne ud, hvorefter de bliver glattet ud og senere reduceret. Det fyldstof, der findes i restylane, er faktisk et stof, vi selv har i kroppen. På den måde giver behandlingen et mere naturligt og pænt resultat.

 

Hvordan fungerer behandlingen?

 

Uanset om du har besluttet dig for at få restylane eller ej, kan du starte med en konsultation hos den klinik, du vælger. Her kan du få vejledning til, hvordan I sammen kan skabe det bedste resultat for at tilgodese dine ønsker og behov. Konsultationen er nemlig som oftest gratis og helt uforpligtende. Her får du både svar på de spørgsmål, du måtte have, samtidig med at du få et bedre kendskab til, hvad restylane er for en størrelse. Du kan for eksempel læse meget mere om restylane hos denne dygtige og erfarne restylane klinik.

 

Inden du beslutter dig for, om du vil have behandlingen, er der et par ting, der er værd at vide. Måske bekymrer du dig om, hvor ondt det gør at blive stukket med nålen, når restylanen skal sprøjtes ind i huden. Det behøver du heldigvis ikke at blive alt for nervøs for, for det er nemlig sådan, at du får noget bedøvende creme på huden. Derudover er der faktisk en lokalbedøvende effekt i restylanen, der gør, at du ikke vil kunne mærke den store smerte udover små prik eller stik.

 

Hvor kan restylanen bruges?

 

Faktisk er restylanen effektiv på mange forskellige hudområder i ansigtet eller på halsen og med stor effektivitet. Behandlingen bliver især brugt til at reducere både rynker, rander under øjnene, nedadvendte mundvige eller synlige linjer. Behandlingen er netop genial til dig, der både har et ønske om at se yngre og mere frisk ud. Det kan være, du har prøvet alverdens cremer og andre ansigtsbehandlinger, men endnu ikke fået det rigtige resultat.

 

Du vil sikkert også gerne vide, om der er bivirkninger eller andre synlige konsekvenser ved at få foretaget denne behandlingsform. Der er ikke de store hverken bivirkninger eller konsekvenser, men du kan opleve, at din hud får en smule rødme i de områder, du er blevet stukket. Derudover kan der i øvrigt være en tendens til hævelse eller små blå mærker på grund af nålen.