Essentielle ting du skal have med på festival

Skal du på festival her til sommer? Så er der visse ting som du bare må og skal have med dig, for at det bliver en rigtig god tur!

Her kan du blive lidt inspireret og læse omkring de forskellige ting, som du i hvert fald bare må huske at pakke med ned.

Alt det basale

Først og fremmest er det ret vigtigt at huske alt det basale.

Telt, sovepose, oppustelig liggeunderlagen, rent undertøj og så videre. Der er ret mange ting, som det er meget vigtigt at du hiver med dig, hvis du gerne vil have en god tur.

Overvej også at købe nogle andre ting, som måske ikke er helt så essentielle men som i hvert fald gør din tur en del mere behagelig. Det kan være toiletpapir, håndsprit, tørshampoo og meget andet.

Prøv at vende det lidt med dine venner og aftal hvad det er i hver især tager med. I skal jo ikke alle sammen troppe op med tomandstelte under armen eller flere dunke tørshampoo med jer. Koordiner gerne lidt hvad det er i slæber med og så lån af hinanden under turen.

En varm sweater

Nogle somre i Danmark på det seneste har været brændende varme, men vi må ikke glemme at det altså stadigvæk er Danmark vi alle sammen bor i. Husk derfor gerne den gode sweater.

Tag gerne mere end en med. På den måde kan du låne den ud til en veninde, som eventuelt har glemt den. Eller du har i det mindste en ren at tage på, hvis en eller anden fyr hælder en fuld ølbong udover dig en af dagene.

Regntøj

Nu hvor vi er i gang med at snakke om dårligt vejr, så kunne det måske være en ide at tage noget regntøj med. Med ordentligt regntøj, så behøver du ikke at smutte tidligt hjem fra festivalpladsen og fra koncerterne.

Hvis du tager regntøjet på, så kan du stadigvæk feste og være glad hele natten lang – selvom det altså pisser ned.

Når du har noget godt regntøj på, så kan man desuden heller ikke se, når noget bliver spildt ud over dig. Det preller nemlig bare af.

Så hvis nogle ny skulle spilde en ølbong ud over dig, så gør det ikke så meget, når du bare har regntøjet på. Så triller det lige så stille ned på den mudrede jord under dig og du selv bliver ikke ramt af det.

Ølbong

Husk nu endelig også at pakke den gode ølbong med ned.

En ølbong er altid en sjov ting at tage med dig, hvis du og dine venner gerne vil have dig en god tur. Med en ølbong under armen, så kan i hurtigt få jer en god morgenbajer, når i vælter ud af teltet om morgenen.

Eller i kan lige få mulighed for at bunde et par genstande, før i smutter ind på festivalpladsen.

En ølbong er helt essentiel at have med sig, hvis man gerne vil sikre sig at humøret er højt under hele turen. Så husk endelig at tage en ølbong med dig både for din og dine venners skyld.

Måske er du heldig og en af dine andre venner også har taget en ølbong med sig? Så behøver den samme heldigvis ikke at gå på runde, men i kan dele lidt frem og tilbage.

Det er nemt at få fat i en billig ølbong helt selv, så prøv engang bare at kigge efter en. Du vil sikkert hurtigt kunne finde en rigtig god en af slagsen.

Eller måske du skal have en lidt speciel slags ølbong med en masse farver? De findes skam også.