Raz Spa lig med naturlig kosmetik og hudpleje til dig

Jeg vil starte dette indlæg med en undskyldning for, at jeg kun kan skrive en gang om ugen. Før forårssemestret satte ind, skrev jeg jo da hver dag på f.eks. face book. Og nu får jeg desværre kun tid til lejlighedsvist at blogge på internettet, og det er da trist. Et universitetsstudium er godt nok mere tidsskrævende, end jeg lige forestillede mig, inden jeg begyndte. Mit mål med at starte denne blog er, at holde pauser under studierne for ind imellem at skrive om det, jeg elsker – grøn skønhed!

Elsker at gøre noget ud af mig selv med Raz spa

Jeg er den typiske pige. Jeg elsker skønhedsprodukter, jeg ønsker at forblive sund og spise sund og god mad. Men jeg er økologisk ’minded’. Derfor er jeg lidenskabeligt optaget af, at vi alle skal tage sig af vores Jord. Jeg kan li’ masser af frisk frugt, grøntsager, fuldkorn, hel protein, og så kan der da også ’syndes’ lidt en gang imellem med en napoleonskage

Min kærlighed til naturlig skønhed opstod, da jeg hørte om parabener fra en veninde. Så jeg begyndte at sætte mig ind i, hvordan og hvorfor visse ingredienser i traditionel kosmetik er skadelige for en selv og vort miljø. Så jeg begyndte især at undersøge, hvad lotion og sæber indeholder, og hvilke ingredienser der er bedst for huden. Ideen om skønhed, sundhed og et øko-venligt rum er mit fokus. Jeg føler, at jeg virkelig vil være sund på samme tid med, at jeg ser godt ud – vi har brug for at passe på vores planet og os selv, inde i os selv såvel som udenfor.

Økologisk og Fair Trade er Raz Spa hudpleje serie fra Kingbo

Kingbo i Odder fører en spændende øko-produktserie fra Raz Spa. Så i går fik jeg de første produkter sendt som postordre – en punktlig levering må jeg sige. Selvfølgelig vil afslappende stunder under studierne ikke være komplet uden lækker orange peeling. Jeg føler mig både dejlig og attraktiv efter, at jeg har tilføjet det til det daglige bad. Orange udsender en dejlig varm og eksotisk orange duft. Jeg kunne ikke dy mig og skulle lige smage på den også. Wow! Det smagte godt. Det er meningen, at man skal smøre orange peelingen ind i huden en til 2 gange dagligt. Produktserien Raz Spa som man kan bestille hos Kingbo indeholder det meste af, hvad man har brug for. Kingbo fører en serie bestående af ansigtspeeling baseret på enten appelsin, rensemaske med Aske Body Gold kropsolie, repair creme til psoriasis hud, eller generelt til tør hud, produkter til genopretning af huden. Jeg kan jo ikke sådan købe det hele på en gang som studerende, men jeg går gradvist frem, når der nu er råd til det. 

Raz spa produkter hos Kingbo