Få overblikket med magnetskilte

Med et magnetskilt kan du nemt og enkelt skabe overblik. Du kan fremhæve dine væsentligste budskaber og pointer, og samtidig skabe opmærksomhed. Få et magnetskilt lige præcis, som du vil have det.

Utallige funktioner og muligheder

Et magnetskilt er ikke blot et passivt skilt. Magneterne gør, at skiltet kan være en aktiv spiller i din kommunikation. Det er lettere at flytte rundt med og kan placeres steder, hvor andre skilte ikke kan.

 

Som led i din kommunikationsstrategi har skiltet mange muligheder og funktioner. Brug fx magnetskiltet som reklame på din firmabil. Med en bevægelig reklame, kan dit firma dukke op overalt i bybilledet og reklamere, mens du ordner praktiske ting.

 

Når du har møder og projekter i gang, kan du bruge speciallavede magnetskilte til nemt og overskueligt at styre mødets gang. På den måde kan alle følge med i det, der bliver præsenteret.

Design selv dine magnetskilte

Der er altså mange muligheder med magnetskilte. Disse muligheder bliver kun flere, hvis du selv designer dine magnetskilte. På den måde kan du få magnetskilte med dit firmalogo, som bl.a. kan placeres på metaloverflader og whiteboards.

 

Placerer du dine specialdesignede magnetskilte på et whiteboard kan du tegne og skrive omkring dem. Du kan ligeledes flytte rundt på skiltene og i det hele taget skabe en flot visuel effekt. Mobiliteten er enormt fleksibel og vil hjælpe dit firma med at skabe et overblik, når både nemme og komplicerede emner skal præsenteres.

Et professionelt udtryk

Med dine personlige magnetskilte får dig og dit firma et professionelt udtryk. I mange tilfælde skal der ikke meget til, før du fremstår skarp, forberedt og professionel. Er dit firma nystartet eller har du været i gamet i mange år, er faktisk helt ligegyldigt. For lige meget hvad, så skal du fremstå professionel overfor samarbejdspartnere og kunder.

 

Dine nye magnetskilte vil helt sikkert skabe en flot visuel identitet. De vil også gøre arbejdsdagen lettere for dig og dine kollegaer. I kontorlandskabet vil magnetskiltene skabe overblik. Dine medarbejdere vil nemt kunne finde de rette informationer.

 

De flytbare skilte vil også gøre det nemt for de ansatte at ændre på opstillinger og hele tiden udvikle informationer og strategier. Magnetskiltene kan også bruges, når I brainstormer ideer og nye projekter.

Kom godt i gang

Skal du komme godt fra start, skal du blot i gang med at designe dine egne skilte. Det er nemt, du behøver bare at danne dig et overblik over, hvilke skilte du skal bruge. Herefter skal du overveje formatet. Hvor store skal de være og hvilke funktioner, har du brug for? Når du har gjort dig dine overvejelser, skal du i gang med at designe.

 

Vælg en leverandør, hvor du hurtigt og nemt kan få hjælp og rådgivning. På den måde kan du være helt sikker på, at du får de helt rigtige magnetskilte. Det er også en vigtig pointe, at du kan få skiltene ligesom du vil have dem. Kun sådan bliver du tilfreds med dine nye skilte, som du vil værdsætte længe.