5 nemme trick til forårsindretningen

Der er under en måned til at foråret officielt starter. Efter et 2020 fyldt med Corona nedlukning og mindre samvær, er det dejligt at det lunere vejr og lysere aftener er lige på trapperne.

 

Forandring skaber energi og motivation. Derfor får du her mine 5 tricks og fiduser til at gøre din stue forårsklar. At ændre sin indretning giver fornyet energi, øger ens kreativitet og opmuntre.

 

Mal din væg i din yndlingsfarve

Uanset om din yndlingsfarve er flaskegrøn eller gul som solen, vil den give din stue fornyet energi.

Udvælg en enkelt væg, som du maler. Det er hurtigt klaret, og du behøver ikke flytte alle møblerne ud af stuen. En farve på væggene giver associationer til sommerens blomster og de første spirer på træerne.

 

At tilføje en farvet væg, giver din stue et helt nyt udtryk, som også giver dine møbler nyt liv. Hvis du evt. tilføjer brugskunst i matchende farve, er dit hjem klar til diverse boligmagasiner.

 

Det gode ved at male sin væg er, at man altid kan male den tilbage i samme farve som før

 

Glas i forskellige former

Glas i forskellige farver, er en af dem mange indretningstrends i 2021. Plant hyacinter i farverige vinglas og sæt dem i vinduet. Hvis du mikser forskellige typer vinglas giver højde og farve variationerne et godt spil som holder øjet nysgerrigt. Når solens stråler rammer glassene, bliver der dannet smukke skygger som danser på væggene.

 

Pynt med planter

Der er ikke noget som signalerer ’forår’ mere end smukke blomster og grønne planter.

Få fyld dine vaser og krukker op med planter eller blomster. Køb en fletkurv og placer en stor plante som: Monstrera Deliciosa.

Grønne planter kan købes overalt, og er ligefrem blevet en normalitet i supermarkeder og brugser – dette kan være en nødløsning indtil at de store plantecentrer kan få lov at åbne op igen.

 

 

Flyt rundt på dine møbler

Måske er det på tide at du kigger ud ad et andet vindue, når du sidder i din sofa eller at spisebordet skal rykkes derhen hvor morgensolen rammen først. Den billigste måde at forny din stue er ved at flytte rundt på placeringen af dine møbler.

 

Lav en tegning over din stue og de mulige måder, du kan indrette dig på. Så kan du nemt få et indtryk af hvordan en ny opstilling kan bidrage med helt nye dimensioner af din stue.

 

 

Hvis dit budget er stramt, kan et lille beløb til nye puder eller tæpper gøre en stor forskel på din stues fremtræden. Evt. gå på DBA, hvor man ofte kan gøre sig en god handle.

 

 

Pynt op i din have

Selvom det ikke er vejret til at være udenfor, så bliver aftnerne stadig lysere og du vil kunne se din have i længere. Hvis du tilføjer lanterner eller planter planter der kan holde til de kolde temperaturer i smukke krukker.

En have med grønne planter giver associationer til sommeren og troen på at aftenerne og vejrets snart bliver bedre.