Bliv en miljøaktivist i Søndersø med Fjernvarme

Det eneste vi snakker om disse dage er at spare. Hvordan sparer vi på forskellige punkter og måder. Det handler først og fremmest om at spare på pengepungen. Den seneste krise, har især gjort middelklassen til en frygtende gruppe i befolkningen, der altid skal have en opsparing i frygt for at alt ryger til gulvet. Det er selvfølgelig okay at bruge penge, så det ligner, at man er velhavende, men derefter skal man altså heller ikke fråse.

685788b73c08819838baca49_1920

Dermed lever middelklassen i evig frygt for deres økonomi, og dette kan i virkeligheden diskuteres om hvor vidt, det er godt eller skidt. Men udover dette, så skal vi altså også spare på alt der har med miljøet og gøre. Dette handler især om brugen af energi, vand og mad. En god måde at hjælpe på, hvis man bor i Søndersø er ved at anskaffe sig fjernvarm