Indendørs teambuilding

Teambuilding er noget, hvor intensiteten kan variere rigtig meget afhængig af, hvem der planlægger turen, og hvornår den er planlagt til. Teambuilding er noget som kan blive rigtig vildt, ligesom det også kan blive mindre vildt. Hvis man gerne vil afholde teambuilding om vinteren, men ikke ønsker at være udenfor, så er man jo nødt til at finde en aktivitet, som kan foregå indendørs. Her er der lidt at vælge imellem, men et valg er mere oplagt end nogle af de andre.

Segway_polo(2959051218_a887a9becd_o)

Kør segway indendørs

Segway er en af de få ting, som man kan køre indendørs. Der findes en masse haller landet rundt, hvor der kan blive opstillet baner til at køre rundt på de to hjul. Det er et rigtig populært valg til teambuilding, og det er helt forståeligt. Man kan få grinet rigtig godt igennem når man kører rundt på de to hjul hele dagen.