Coaching uddannelse er noget du skal ville

tutor-407361_960_720Når du sætter dig for at ville tage en uddannelse inden for coaching, så er det meget vigtigt at du bestemmer dig for at det er noget du vil gennemføre. Det kan nemlig godt være at det ikke er så svært at komme igennem uddannelsen, men det er svært at lære meget på den tid man er under uddannelse, og det er jo hele pointen: Du skal lære så meget som muligt, så du bliver endnu bedre til at hjælpe andre mennesker. Gør du ikke det har det jo mere eller mindre være spild af penge at tage på uddannelsen, hvis du ikke går op i det alligevel. Der er ikke noget der hedder at være for meget ”stræber” når det er en uddannelse man selv betaler for, for det handler bare om at få så meget for pengene som muligt, og det gør man i dette tilfælde ved at lære en masse. Det er altså ok at du giver den noget gas, og at går op i det, for coaching uddannelse er vigtigt for at du kan være en god coach, så du skal sørge for at få noget ud af det.