Få råd til sommeren med et kviklån

Så skete det endelig igen. Temperaturen kom over de 20 grader i Danmark, og vi har hermed skudt sommeren mere eller mindre i gang. Vores alle sammen yndlingssæson er nu lige et stenkast fra os, og sommerferien lurer lidt rundt hjørnet. Festival, gadefester, grillaftener og alt det der hører til en sjov sommer venter på os. Men hvordan er det nu lige, at vi får råd til det hele? Den nemme løsning er bare at ansøge om et kviklån, men det kan måske også gøres på en anden og muligvis mere fornuftig måde. Du kan læse med herunder, og se om der er nogle gode råd imellem til dig, så du også kan få en sjov sommer, uden at skulle gå glip af det hele.

Fordele og ulemper ved kviklånet

Alle ved at sommeren koster kassen, hvis man vil opleve alle de forskellige fester og hvad der ellers hører til. Hvis du overvejer at tage et kviklån, så kig her her, når vi remser de forskellige fordele og ulemper op, som der er ved at tage et kviklån.

Fordele:

  • Hurtig udbetaling. Fra du ansøger om pengene, tager det normalt ikke mere end 1-2 dage, før du har pengene på din konto, og så kan du bruge dem som du vil. Mange gange har du allerede pengene klar på din konto samme dag.
  • Nemt at blive godkendt. En anden fordel ved et kvik lån er at det er nemt at blive godkendt til. Det er noget nemmere at få godkendt denne slags lån, end hvis du tager ned i banken for at få et lån til sæsonens festival’er.
  • Du kan låne små og store beløb. Det er nemt at låne mindre beløb, fx under 3000 kr. Det kan være svært at finde andre steder, hvor de tager sig tid til så små beløb.

Ulemper:

  • Ikke i stand til at betale tilbage. Uden tvivl den største hage ved kviklån er, hvis du misser en tilbagebetaling. Hvis du gør dig tanker om at tage sådan et lån, så skal du også have en plan klar til, hvordan du får betalt lånet tilbage.

Som du kan se, så er der jo både fordele og ulemper ved at tage sådan et hurtigt lån. Det er vigtigt at man sørger for at få læst alt det der med småt, som man ofte ikke få kigget på. Igen skal det nævnes at det vigtigste, når man tager sådan et lån, er at man betaler tilbage. Og at man betaler tilbage TIL TIDEN. Gør dig selv den tjeneste, ikke at lande i en uheldig situation med uhyggelige gebyrer og renter, og hav en plan for tilbagebetalingen.

Andre muligheder

Hvis du står og ikke har nogen opsparing til sommeren, og har akut brug for penge til den næste fest. Det bedste vil være, hvis du har nogen tætte familiemedlemmer eller venner, som kan låne dig et mindre beløb, så det kan løbe rundt. Faktisk vil det allerbedste være, hvis du nu kunne tjene pengene selv ved at arbejde. Det er dog ikke en ‘mulighed’, hvis du skal bruge pengene her i weekenden, og du ikke har et job allerede. Du kan selvfølgelig også tage en trækvogn, og så gå ud og finde flaskepant rundt omkring i parker, ved stranden og andre steder, hvor folk ofte ender med at sidde og drikke pilsnere på en varm sommerdag. Der er ingen skam i, at samle flasker. Du gør både dig selv og miljøet en tjeneste ved at samle pant!