Inspiration til nytårsaften

Vi ELSKER nytår. Vi har i mange år haft en nytårstradition med vores venner. Vi er 9 vennepar, der altid holder nytår sammen. I  år er det Philip og jeg, der skal være værter. Jeg har glædet mig som et lille barn. Vi elsker at holde middage og andre arrangementer, og med vi, så mener jeg mig.

 

Philip elsker det sociale, men forberedelserne til arrangementerne, not so much. Heldigvis er han gift med en uofficiel party planner.

 

Jeg hører mange sige at nytår er overvurderet. Det er det ikke, hvis du har det helt rette selskab, god mad, musik og en helvedes masse pynt. Uanset om vi holder fødselsdagsfest, halloweenfest, julefester eller nytårsfest, så tyer vi altid til vores ballon pusher, heliumballoner.dk. De har de flotteste balloner med helium, og det fedeste er, at de har balloner til enhver begivenhed.

Sådan pynter du nytårsfesten med balloner

Vi er vilde med balloner herhjemme, og i alle afskygninger – Nothing screams a party more than balloons. Vi har handlet hos heliumballoner.dk i et par år nu, og vi har været så glade for den gode service, og deres store udvalg af balloner.

 

I år har vi bestilt balloner med helium. Helium balloner er altid lidt flottere og sjovere end normale balloner.

Til nytår har vi bestilt bogstaver og tal med helium, så der kan stå Happy New Year 2021. Forhåbentlig, bliver det nye år lidt happier. Derudover fandt vi på den ide at fylde hele Phillip’s kontor med balloner, der hænger fra loftet og med en tilhørende snor. Ideen er så, at vores gæster kan tage en masse polaroid billeder og hænge billederne op. Det bliver den mest instagram venlige nytår.

Sådan dækker du det smukkeste nytårsbord

Er der noget, jeg går op i, så er det borddækning. Det er der en helt bestemt og sjov grund til. Det er ingen hemmelighed at jeg er en kæmpe foodie. Jeg elsker mad. Jeg synes, at god mad og bare generelt bare mad, fortjener et godt veldækket bord. Så meget elsker jeg mad.
Hvis mad var en religion, så ville det være min religion. Nok om det, og mere om borddækningen.

 

Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad en god borddækning er og ser ud. Jeg kan personligt bedst lide det enkelt og stilrent – ikke så meget nips hist og her. Vi har som regel aldrig en dug på vores bord, men vi gør meget ud af vores centerpiece.

 

Vi har i år valgt  et sort og guld tema. Vi har det smukkeste bestik i messing fra Cutipol, som skal bruges i anledningen af nytårsfesten. Planen er, at dække op med levende lys, smukke hvide buketter og med stofservietter. Der skal selvfølgelig også være noget på bordet, der indikerer at det er en nytårsfest. Så der skal selvfølgelig også dækkes op med lidt konfetti og nytårs ryslere.

Inspiration til den bedste nytårsfest

Har du styr på maden, selskabet, musikken og pynten, så kan det ikke gå helt galt. Vi kan i hvert fald godt anbefale heliumballoner. dk, hvis du vil have de flotteste og mest festlige balloner til din nytårsfest.

 

De har et stort udvalg af balloner også er servicen også bare helt i top. De er altid gode til at komme med ideer til, hvordan vi kan pynte vores fester med ballonerne. Så er der vist ikke andet for end at sige godt nytår, når I kommer dertil.